Salut companys/es :

En aquests últims dies que hem rebut nou material hem actualitzat la web amb tots els llibres actuals, sudaderes, samarretes ( amb les talles disponibles…), etc. Proximament tindrem la secció de fanzins, si a algú li interesa intercanviar no dubti en fer-ho saber al nostre correu. Dels llibres esgotats a la pàgina web proximament tindrem varis disponibles, que els posarem a la web.

Salut companys/es :

En aquests últims dies que hem rebut nou material hem actualitzat la web amb tots els llibres actuals, sudaderes, samarretes ( amb les talles disponibles…), etc. Proximament tindrem la secció de fanzins, si a algú li interesa intercanviar no dubti en fer-ho saber al nostre correu.
Dels llibres esgotats a la pàgina web proximament tindrem varis disponibles, que els posarem a la web.

També hem afegit un buscador del material de la web per posar el nom de l’ article que es busca entre cometes ( «…») per trobar-ho més facilment, en cas d’ així tampoc trobar-ho ho podeu preguntar també al correu.

Aprofitem per informar de la realització d’ unes jornades anarquistes aquest dia 13 i 14 de gener al CSO Banka Rota de Korneya, podeu trobar l’ informació a www.cnt.es/cornella , també de les jornades antirepresives per presxs de l’ 11 de febrer.

Tenim bonos d’ ajuda per Sergio LD i els 15 companys/es encausats de mallorca a 1 euro.

Sense més, una forta abraçada

Web de la distribuidora : www.nodo50.org/elgrillolibertario

Mort a l’ estat i visca l’ anarquia !!!

Email : elgrillolibertario (nospam) nodo50.org

Telèfon : 933755853

Adreça : c/llinars baixos 44

http://www.nodo50.org/elgrillolibertario

http://www.cnt.es/cornella


Fuente: El Grillo libertario