La revista de la CGT de Catalunya

Reportatge
La Nova Reforma Laboral, Anàlisi de les propostes i de tot allò que ens portarà el nou caramel enverinat que ens han preparat Govern, patronal i sindicats grocs.

Descargar PDF

La revista de la CGT de Catalunya

Reportatge

La Nova Reforma Laboral, Anàlisi de les propostes i de tot allò que ens portarà el nou caramel enverinat que ens han preparat Govern, patronal i sindicats grocs.

Descargar PDF

Treball-Economia

Victòria i readmissió de tres companys a SAS, la lluita a Seat per la readmissió, contra la repressió a Renfe Operadora, mobilització de CGT a Madrid el 10 de juny, entrevista a la Secció Sindical de CGT al Metro de Barcelona, Ficosa prepara acomiadaments, vaga a RTVE, 785 acomiadaments a ONO pactats per CCOO i UGT, anarcosindicalisme al PAME de Terrassa, lluita per la continuïtat d’ACC, judici contra dos sindicalistes de CGT Bus de Barcelona a Sevilla, el Conveni de la XHUP i Manifest d’Orrius per la sanitat pública, la lluita de les treballadores i treballadors del 010, resultats d’Eleccions Sindicals, contra les hores extra a Renfe Rodalies, concentracions de treballadors de la Seguretat Social i la plantilla de Braun en lluita contra els acomiadaments.

Tema del mes

Setanta-cinc anys de l proclamació de la Segona República, mites i realitats.

Cronologia

Torna la lluita de la Plataforma de Defensa de l’Ebre i aturat l’empresonament del Franky de Terrassa.

Sense fronteres

La CGT de Barcelona lliura un autobús a les treballadores i treballadors de Zanon, a l’Argentina.

Social

Reportatge sobre l’objecció fiscal ; la lluita a Eivissa contra les autopistes.

Dinamita de cervell

Articles sobre Xaxu, un sardanista anarquista, i l’anarcosindicalista centenari Francesc Llobet ; ràdios lliures i contrainformació ; última part de l’Entrevista a Noam Chomsky ; entrevista a . Llibres “Quia del consum responsables”, “El cielo está enladrillado” i “El desconcert de l’educació” ; i revistes “Cultura Obrera”, “Masala”, «Paraules per la Pau» i «Directa».

Entrevista

Josep Maria Terricabras, filòsof i professor de Filosofia a la Universitat de Girona : “Estem en una fase absoluta de regressió de drets”.

Articles d’opinió

Emili Cortavitarte, Timanfaya, Toni Álvarez de l’Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Pep Juárez, Kaosenlared, Joan Cañigueral, Miquel-Dídac Piñero, Josep Estivill i Jordi Martí.

Descargar PDF


Par : Col·lectiu CatalunyaFuente: Col·lectiu Catalunya