www.cgtcatalunya.org
La revista de la CGT de Catalunya

Descarga (4,3 Mb)

www.cgtcatalunya.org

La revista de la CGT de Catalunya

Descarga (4,3 Mb)

Reportatge

Se’ns pixen a sobre i diuen que plou. La Nova Reforma Laboral ha estat aprovada, així com una part important de la Directiva Bolkenstein. La CGT de tot l’Estat es va manifestar a Madrid en contra d’aquestes dues agressions i més.

Treball-Economia

La plantilla de Ficotriad de Rubí, en lluita ; SAS Abrera sanciona CGT per fer assemblees ; absolts els companys de CGT Bus a Sevilla ; CCOO, STC i UGT van acordar l’ERO d’ONO a canvi de beneficis ; entrevista a la Secció Sindical de CGT a Fico Triad ; Braun comunica el tancament de la planta d’Esplugues ; les sentències de Seat, contra l’empresa ; 28 d’abril, dia de la seguretat i la salut en el treball ; mobilitzacions en defensa de la Funció Pública ; oposició davant nou projecte de Llei d’educació permanent ; concentració contra els acomiadaments a Snop Estampaciones de l’Anoia ; despropòsits al servei de Correos de Terrassa ; Clos i Mayol, esbroncats per privatitzar Parcs i Jardins ; CGT, amb la vaga europea d’estudiants ; Renfe elimina el personal d’informació de 26 estacions ; tancament de dues empreses d’automoció a Valls ; la mentida de la reforma laboral ; nous webs de CGT : vaga a la neteja viària de Manresa ; la plantilla del sanatori Villablanca celebra l’aniversari del Marinada amb concentracions de protesta ; continua la campanya per l’objecció fiscal ; la lluita per uns serveis socials públics i eficaços.

Tema del mes

L’1 de maig uneix les lluites contra l’explotació i la solidaritat.

Cronologia

Campanya per la defensa del riu Llobregat ; nova edició del Tomb Antirepressiu ; i cronologia.

Convocatòries

III Acampada d’Acció Social a Montcortès ; inauguració del local d’Entropia Activa a Barcelona.

Sense fronteres

Trobada sobre exclusió social, atur i immigració a Rabat ; i visita a Algèria d’una delegació de CGT.

Social

Denúncia contra les polítiques de Repsol ; Tres de Gràcia, cas arxivat ; privatització dels serveis de l’aigua : el negoci del futur ; Atenes, escenari del Fòrum Social Europeu ; sobre la nacionalització dels hidrocarburs a Bolívia ; opinió : “Evitem la falsa moral !” I “Jóvens, entre l’entrompada i la reivindicació”.

Dinamita de cervell

Article de Karin Konkle sobre autodefensa feminista, Arrenca una nova edició de la Marxa dels Maquis. Exposició sobre els efectes de Txernòbil ara que ens volen convèncer que la nuclear és l’energia més ecològica. Reflexió sobre la dansa a Catalunya. Contrainformació : lafàbrica, un web anticapitalista dels Països Catalans. Llibres “El maquis anarquista”, “La Marañosa” i “Contra Franco” ; i revistes “La Rosa dels Vents”, “Hilo Negro”, «Metro de paper» i «Pimiento Verde».

Entrevista

Roger, membre de l’Assemblea de Can Vies, històrica casa okupada de Sants amenaçada de desallotjament.

Articles d’opinió

Emili Cortavitarte, Pepe Timanfaya, Fernándo Hernández de l’Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Pep Juárez, Antonio Pérez Collado, Pep Juárez, Joan-Tomàs Sabaté, Pep Cara, Isa Garnika Araceli Prieto, Carme Álvarez, Josep Estivill i Jordi Martí.


Fuente: CGT Catalunya