Nova protesta de la CGT a Trànsit de Lleida per donar suport a un treballador suspès de sou i feina . Prop d’una vintena de membres de la Confederació General de Treballadors (CGT) s’ha tornat a concentrar aquest dimecres davant la Direcció Provincial de Trànsit per denunciar la situació d’un company del sindicat, Luis Antonio Garcia, que va ser sancionat amb un expedient disciplinari que l’afecta amb deu mesos i mig de suspensió de sou i feina.


Nova protesta de la CGT a Trànsit de Lleida per donar suport a un treballador suspès de sou i feina . Prop d’una vintena de membres de la Confederació General de Treballadors (CGT) s’ha tornat a concentrar aquest dimecres davant la Direcció Provincial de Trànsit per denunciar la situació d’un company del sindicat, Luis Antonio Garcia, que va ser sancionat amb un expedient disciplinari que l’afecta amb deu mesos i mig de suspensió de sou i feina.El coordinador de la secció de l’administració de l’Estat a la CGT, Juli Camps, ha recordat que des de l’estiu de 2005 fins l’estiu de 2007 el treballador en qüestió va ser perseguit i restringit en l’activitat sindical per part dels seus superiors fins a ser sancionat.

CGT considera que aquesta actitud es deu al fet que des que al 2005 es va constituir la secció sindical a la prefectura es van denunciar qüestions concretes com la mala prevenció de riscos laborals que hi ha a Trànsit

podeu veure el vídeo amb la concentració que hem realitzat avui contra la sanció del company Lluis

http://es.youtube.com/watch ?v=mEIXHpk6tHk


Fuente: CGT CATALUNYA