Concentració realitzada el 20 de maig per una trentena de delegats davant la Oficina Principal del BBVa a la plaça de l’Olivar. Una pancarta en la qual es podia llegir "Por un trabajo digno, No más despidos en el BBVA. Readmisión" i que duia el anagrames dels quatre sindicats que conformen el Comitè d’Empresa Provincial, CCOO, CC, CGT i UGT, encapçalava aquesta concentració.

Concentració realitzada el 20 de maig per una trentena de delegats davant la Oficina Principal del BBVa a la plaça de l’Olivar. Una pancarta en la qual es podia llegir «Por un trabajo digno, No más despidos en el BBVA. Readmisión» i que duia el anagrames dels quatre sindicats que conformen el Comitè d’Empresa Provincial, CCOO, CC, CGT i UGT, encapçalava aquesta concentració.

L’actual situació de crisi ha fet que el BBVA hagi endurit les sancions disciplinaris i en els darrers mesos ha acomiadat a quatre treballadors. El fet que s’hagi tancat l’aixeta de les prejubilacions ha produït un increment notable dels expedients disciplinaris, pas previ dels acomiadaments.


Fuente: SECRETARIA DE COMUNICACIÓ CGT BALEARS
JOSEP TORRES