Rubí (Vallès Occidental).-Un miler de treballadors de les empreses Ficosa, Cosmohogar, Dupont i Europrofil s’han manifestat aquest dissabte a la tarda de manera conjunta pels carrers de Rubí per defensar la indústria i l’ocupació estable. Tot i ser de sectors tan diversos com el tèxtil o els components d’automoció, els manifestants s’han unit en una marxa convocada pels sindicats CGT, UGT i CCOO i Esquerra Unida i Alternativa, i que ha finalitzat a la plaça de l’Ajuntament....

Rubí (Vallès Occidental).-Un miler de treballadors de les empreses Ficosa, Cosmohogar, Dupont i Europrofil s’han manifestat aquest dissabte a la tarda de manera conjunta pels carrers de Rubí per defensar la indústria i l’ocupació estable. Tot i ser de sectors tan diversos com el tèxtil o els components d’automoció, els manifestants s’han unit en una marxa convocada pels sindicats CGT, UGT i CCOO i Esquerra Unida i Alternativa, i que ha finalitzat a la plaça de l’Ajuntament….

Rubí (Vallès Occidental).-Un miler de treballadors de les empreses Ficosa, Cosmohogar, Dupont i Europrofil s’han manifestat aquest dissabte a la tarda de manera conjunta pels carrers de Rubí per defensar la indústria i l’ocupació estable. Tot i ser de sectors tan diversos com el tèxtil o els components d’automoció, els manifestants s’han unit en una marxa convocada pels sindicats CGT, UGT i CCOO i Esquerra Unida i Alternativa, i que ha finalitzat a la plaça de l’Ajuntament.


Fuente: www.intracatalonia.com