El comitè d’Acciona Airport Services compost pels sindicats CCOO, UGT, CGT i l’USO han convocat als treballadors a una concentració per un "conveni just" i en defensa de l’aplicació de l’actual. L’acte serà avui a les 11:00 hores a la façana de l’antic mòdul A de l’aeroport de Palma (actual recinte ferial) amb la finalitat de donar suport a la comissió negociadora que estarà a Madrid aquest mateix dia. El president del Comitè d’Empresa Acciona Airport Services, Manuel Pi, va denunciar que el procés de negociació del conveni "va massa lent" i que "l’anterior tampoc es respecta". Per això, les seves principals reivindicacions seran el compliment del conveni vigent i l’establiment d’un "calendari urgent" que obligui a signar el nou conveni "com a més tard al juliol".

El comitè d’Acciona Airport Services compost pels sindicats CCOO, UGT, CGT i l’USO han convocat als treballadors a una concentració per un «conveni just» i en defensa de l’aplicació de l’actual. L’acte serà avui a les 11:00 hores a la façana de l’antic mòdul A de l’aeroport de Palma (actual recinte ferial) amb la finalitat de donar suport a la comissió negociadora que estarà a Madrid aquest mateix dia.
El president del Comitè d’Empresa Acciona Airport Services, Manuel Pi, va denunciar que el procés de negociació del conveni «va massa lent» i que «l’anterior tampoc es respecta». Per això, les seves principals reivindicacions seran el compliment del conveni vigent i l’establiment d’un «calendari urgent» que obligui a signar el nou conveni «com a més tard al juliol».

En el cas que les condicions demandades no es produeixin, Pi va avançar que es confeccionaria un calendari d’aturs que afectarien a «unes 1.000 persones a Palma». Els comitès d’Eivissa i Menorca secundaran les mobilitzacions.

Durant la concentració d’avui tindrà lloc la lectura d’un comunicat en el qual els sindicats posaran l’accent en les dues mesures que reclamen així com en alguns dels incompliments o irregularitats que, segons el president del Comitè, l’empresa està realitzant.


Fuente: http://www.canal-4.tv