Dimarts 7 de desembre de 2004 A la sala audiovisual del Centre Mediambiental de Can Bofill a Baix a Mar de Torredembarra (Baix Gaià), projecció de la pel·lícula "La cuadrilla" de Ken Loach i posterior debat sobre la situació del ferrocarril tant a Torredembarra com a la resta de la xarxa ferroviària. Organitza la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torredembarra i CGT. Intervindran autoritats locals i el coordinador de defensa del ferrocarril de Tarragona per CGT.

Dimarts 7 de desembre de 2004
A la sala audiovisual del Centre Mediambiental de Can Bofill a Baix a Mar de Torredembarra (Baix Gaià), projecció de la pel·lícula «La cuadrilla» de Ken Loach i posterior debat sobre la situació del ferrocarril tant a Torredembarra com a la resta de la xarxa ferroviària. Organitza la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torredembarra i CGT. Intervindran autoritats locals i el coordinador de defensa del ferrocarril de Tarragona per CGT.

Actes contra la Llei del Sector Ferroviari, la privatització del ferrocarril i el tancament d’estacions

Dijous 16 de desembre de 2004
Al Museu del Cinema de Girona (Gironès), projecció de la pel·lícula «La cuadrilla» de Ken Loach i posterior debat sobre l’entrada en vigor de la Llei del Sector Ferroviari. Hi intervindrà el coordinador de Defensa del Ferrocarril de Tarragona per CGT.

Divendres 17 de desembre de 2004
A les 12 del matí a l’estació de Sants de Barcelona (Barcelonès), concentració contra la Llei del Sector Ferroviari, convoca CGT.

Dissabte 18 de desembre de 2004
A les 12 del matí a la plaça de l’Estació de Tarragona, concentració lúdica i festiva contra l’entrada en vigor de la Llei del Sector Ferroviari i el tancament d’estacions a les comarques del Camp. Convoca CGT amb el suport d’ICV-LP, EUiA, Alternativa Baix Gaia i Xarxa Contra els Tancaments i la Precarietat de Tarragona.


Par : CGT Tarragona


Air Max 90 NS GPX Mid