Vos informem de que el proper dimecres 29 de febrer aquest sindicat organitza dos actes coincidint amb la proximitat de la conmemoració del 8 de març, día internacional de les dones treballadores.

– En primer lloc, ens visitarà la secretaria de dones de la CGT del País Valencià i Múrcia, Viki Criado, per tal de trobar-se amb dones afiliades al sindicat i presentar les experiències dels grups de Dones Lliures d’Alacant i València, així com la campanya del 8 de març de CGT. Aquesta trobada es realitzarà a partir de les 17.00 hores al local del sindicat (C/ Cerdà de Tallada, 23 de Castelló). Hi ha la possibilitat de dinar amb Viki Criado i poder començar la tertul.lia cap a les 15.00 hores.

– En primer lloc, ens visitarà la secretaria de dones de la CGT del País Valencià i Múrcia, Viki Criado, per tal de trobar-se amb dones afiliades al sindicat i presentar les experiències dels grups de Dones Lliures d’Alacant i València, així com la campanya del 8 de març de CGT. Aquesta trobada es realitzarà a partir de les 17.00 hores al local del sindicat (C/ Cerdà de Tallada, 23 de Castelló). Hi ha la possibilitat de dinar amb Viki Criado i poder començar la tertul.lia cap a les 15.00 hores. Les persones que vullgueu acudir a una o altra hora demanem que confirmeu assistència per organitzar-nos millor.

– Més tard, farem la presentació del documental «Indomables. Una historia de mujeres libres» que ha comptat amb la col.laboració de membres de Dones Lliures d’Alacant, i que tracta sobre la historia de la Federació de Dones Lliures, present a l’estat espanyol durant la guerra civil i impulsora del anarcofeminisme. l’estrena del documental tindrà lloc al Casal Popular de Castelló (C/d’Amunt, 167) a les 19.00 hores i comptarà amb la presentació de Viki Criado (estant pendent de confirmar si podrà acudir el director del mateix o alguna altra persona participant).

Més informació del documental: http://www.cgtpv.org/Video-Documental-Indomables-Una.html

Demanem màxima difussió d’aquests actes, tant el de caràcter intern (amb afiliades) com el de caràcter públic.

CGT Castelló

air max 90 essential leather


Fuente: CGT Castelló