Dilluns 10 juliol a les 13h (hora de la tragèdia del metro)

Pl. de la Verge de València

www.cgtpv.org

Dilluns 10 juliol a les 13h (hora de la tragèdia del metro)

Pl. de la Verge de València

www.cgtpv.org

Carta oberta d’Amanda reclamant suport per a mobilitzar-se per la millora immediata de les línies ferroviàries
Com ben és sabut per tots, molts valencians estem descontents per l’ús indegut dels recursos econòmics en visites papals i altres coses. Requerim seguretat ciutadana i una millora en el transport públic com més prompte millor.

Les protestes, tant per part dels propis treballadors de les línies ferroviàries, com les dels usuaris d’estes, han anat augmentant cada vegada a mes. La línia 1 de MetroValencia hauria d’haver-se canviat o al menys començar a fer eixos canvis i reformes des de fa molt mes temps de què molta gent creu. Hi ha hagut denúncies, protestes, avaries, mal condicionaments dels servicis, un xoc frontal al setembre de l’any passat, per fallades tècniques i ara una catàstrofe greu com la succeïda el passat dia 3 de juliol.

Els valencians volem eixir al carrer, protestar, obrir la boca i que no ens la tanquen amb falses promeses, volem un canvi JA, que s’invertisca els diners en coses que realment fan falta. Tots arrisquem les nostres vides al posar-nos enfront de perills ja coneguts.

Proposem una manifestació per al pròxim 10 de Juliol en la plaça de la Verge a partir de les 13:00 en memòria dels morts i eixe mateix dia a les 22:00 perquè puga assistir la major part de valencians possible a tal esdeveniment.

Volguérem des d’ací proposar que es difonga la notícia a tot tipus d’organitzacions i sindicats, com als propis treballadors d’esta empresa per a recolzar-nos en la moció.

No som un gran col·lectiu, ni una organització reglamentada, ara mateix només som uns qunts ciutadans afectats per tot el que ocorre a València però esta carta serà enviada via e-mail i publicada en tots els mitjans en que siga possible.

Atentament,

Una ciutadana afectada

jordan shoes for sale outlet sale


Fuente: Una ciutadana afectada