El próximo viernes día 31 de Agosto a las 23:30 horas, se emite por el Canal 33 de la Televisió de Catalunya, dentro del programa llamado "El màster".
FITXA TÈCNICA “ELS 210” _ SINOPSI _ El febrer del 2007, l’empresa SAS, que produeix complements d’automoció per a la multinacional SEAT comunica als seus treballadors el tancament de la planta que té a Abrera. La plantilla, formada per 210 treballadors, decideix tancar-se a la fàbrica i iniciar un periple de mobilitzacions per denunciar el que consideren un tancament irregular i injustificat de la planta i per exigir que es mantinguin els seus llocs de treball. Mentre el comitè d’empresa lidera les negociacions amb la direcció i organitza les mobilitzacions, els treballadors es tanquen dins la fàbrica mantenint els torns horaris de treball. Dones embarassades, matrimonis que perden junts la feina, homes i dones en edat crítica per tornar a trobar un lloc de treball conformen el retrat social que vol mostrar el reportatge documental “Els 210”. En ple segle XXI i en una societat globalitzada, la lluita sindical pels drets laborals continua plenament vigent.
El próximo viernes día 31 de Agosto a las 23:30 horas, se emite por el Canal 33 de la Televisió de Catalunya, dentro del programa llamado «El màster».

FITXA TÈCNICA “ELS 210”
_ SINOPSI
_ El febrer del 2007, l’empresa SAS, que produeix complements d’automoció per a la multinacional SEAT comunica als seus treballadors el tancament de la planta que té a Abrera. La plantilla, formada per 210 treballadors, decideix tancar-se a la fàbrica i iniciar un periple de mobilitzacions per denunciar el que consideren un tancament irregular i injustificat de la planta i per exigir que es mantinguin els seus llocs de treball. Mentre el comitè d’empresa lidera les negociacions amb la direcció i organitza les mobilitzacions, els treballadors es tanquen dins la fàbrica mantenint els torns horaris de treball. Dones embarassades, matrimonis que perden junts la feina, homes i dones en edat crítica per tornar a trobar un lloc de treball conformen el retrat social que vol mostrar el reportatge documental “Els 210”. En ple segle XXI i en una societat globalitzada, la lluita sindical pels drets laborals continua plenament vigent.

Un reportatge de

Albert Casas

Arantza Diez

Tomàs Ferreres

Imatge

Carles de la Encarnación

Miguel Ángel García


Imatge SAS


Martí Solà

Muntatge

Tomàs Ferreres

Realització MIQT

Dani Pons

Zoom Lebron XV 15 Low


Fuente: CGT Catalunya