Jornada informativa de CGT a Tarragona contra la nova reforma laboral.
Les Federacions de la CGT a Tarragona, Baix Camp i Baix Penedès organitzen el dijous 2 de febrer dos activitats informatives de denúncia contra la nova reforma laboral.
Jornada informativa de CGT a Tarragona contra la nova reforma laboral.

Les Federacions de la CGT a Tarragona, Baix Camp i Baix Penedès organitzen el dijous 2 de febrer dos activitats informatives de denúncia contra la nova reforma laboral.

CAMPANYA DE CGT CONTRA LA NOVA REFORMA LABORAL.

Com totes i tots sabeu, el Govern apreta l’accelerador presionat pels seus amos : la patronal. L’empresariat té la necessitat d’augmentar encara més els seus beneficis, com sempre a costa de totes i tots els Treballadors. CCOO i UGT han rebut ordres del Govern d’asseure’s amb la CEOE, disposats altre cop a signar qualsevol proposta que els hi posin pel davant, i renunciant com sempre a donar la cara i oposar-se a aquesta sangria constant sobre els interessos socials i laborals de Ciutadans i Treballadors.

Pretenen :

 •  Flexibilitzar més la contractació i abaratir-la

 •  Abaratir els acomiadaments i cotitzar menys a la seguretat social

 •  Imposar les subcontractacions com a model generalitzat de temporalitat

 •  Acabar amb el contracte estable, fix i indemnitzat amb 45 dies

 •  Incrementar la inseguretat jurídica dels treballadors.

  Serà una nova Reforma Laboral que com totes les anteriors ens depara un increment de la temporalitat i d’inseguretat laboral, la qual cosa comportarà un augment de sinistralitat i morts laborals. Major arbitrarietat i major explotació.

  Per tot això, i dintre de la campanya permanent de denúnia de la CGT contra els incesants acords, pactes i reformes laborals que ens cauen a sobre, contra la propera reforma laboral, hem convocat una jornada d’acció informativa que es concreta en dos actes :

  DIJOUS, 2 de febrer, a les 11,00 h. Locals de CGT Tarragona
  Reunió amb Angel Luis Garcia, Secretari d’Acció Sindical del Comitè Confederal de la CGT, per tractar de la Campanya de la CGT contra la Reformal Laboral.
  Convocatòria per a Delegats i Delegades, Seccions Sindicals, Sindicats i Federacions de la CGT a les Comarques Tarragonines.

  De cara a parlar i preparar una campanya concreta en contra de la propera Reforma Laboral, i conèixer de primera má la situació actual, comptarem amb la presència del company Angel Luis Garcia, Secretari d’Acció Sindical del Comité Confederal Estatal de la CGT. Haurieu de fer arribar aquesta convocatòria a la resta de militants, afiliats i delegats del vostre àmbit d’actuació, i us recordem que disposeu de material informatiu i cartells per poder informar a la resta de gent de les vostres empreses, material que podeu recollir als locals de la CGT.

  DIJOUS, 2 de febrer, a les 19,00 h.
  ÀCTE PÚBLIC : «NO A UNA NOVA REFORMA LABORAL. PEL REPARTIMENT DEL TREBALL i DE LA RIQUESA»
  Al Centre Cívic de Torreforta (plaça del Tarragonès)

  Àcte públic pels companys i companyes que no haguessin pogut venir a l’acte del matí, i per la resta de ciutadanes i ciutadans que ho vulguin, i on participarem membres de les Federacions de Tarragona, Baix Camp i Baix Penedès de la CGT, així com també amb el company Angel Luis García.

  Lebron Soldiers XI 11