14 y 15 de junio: IMPIDAMOS que aprueben los RECORTES en el PARLAMENT.

La Acampada de Barcelona sale de la plaza Catalunya y, con el apoyo del resto de Acampadas de Cataluña, convoca una movilización frente al Parlamento de Cataluña, ya que el 15 de junio hay sesión parlamentaria de discusión de los presupuestos de la Generalidad.

Desde la acampada de Barcelona, con el apoyo de muchas Asambleas de
barrio y pueblos de Cataluña, han convocado en Barcelona unas
movilizaciones con el fin de detener la aprobación de los presupuestos
de la Generalidad de Cataluña: una acampada desde las 19h . del día 14J
en el Parque de la Ciutadella y un llamamiento a toda la población a
asistir a las puertas del Parlamento el miércoles 15 de junio a las 7h.
de la mañana para bloquear, practicando la desobediencia civil, la
entrada de los parlamentarios.

Desde la acampada de Barcelona, con el apoyo de muchas Asambleas de
barrio y pueblos de Cataluña, han convocado en Barcelona unas
movilizaciones con el fin de detener la aprobación de los presupuestos
de la Generalidad de Cataluña: una acampada desde las 19h . del día 14J
en el Parque de la Ciutadella y un llamamiento a toda la población a
asistir a las puertas del Parlamento el miércoles 15 de junio a las 7h.
de la mañana para bloquear, practicando la desobediencia civil, la
entrada de los parlamentarios. Por otra parte, la FAVB ha convocado una
concentración el día 15 de junio a las 11h. de la mañana en el Parque de
la Ciutadella.

_______

Mobilitzacions davant el Parlament de Catalunya el 14 i 15 de juny contra l’aprovació de les retallades

14 i 15 de juny: IMPEDIM QUE APROVIN LES RETALLADES AL PARLAMENT

L’Acampada de Barcelona surt de la plaça Catalunya i, amb el suport de la resta d’Acampades de Catalunya, convoca una mobilització al davant del Parlament de Catalunya, ja que el 15 de juny hi ha sessió parlamentària de discussió dels pressupostos de la Generalitat.

Des de l’acampada de Barcelona, amb el suport de moltes Assemblees de barri i pobles de Catalunya, han convocat a Barcelona unes mobilitzacions amb la finalitat d’aturar l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya: una acampada des de les 19h. del dia 14J al Parc de la Ciutadella i una crida a tota la població a assistir a les portes del Parlament el dimecres 15 de juny a les 7h. del matí per bloquejar, practicant la desobediència civil, l’entrada dels parlamentaris. Per altra banda, la FAVB ha convocat una concentració el dia 15 de juny a les 11h. del matí al Parc de la Ciutadella.

>>> Us podeu descarregar diversos models de cartells de la convocatòria del 14-15J al web: www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5545

>>> Us podeu descarregar un cartell de les indignades de la CGT al web: www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5539

Les retallades, la llei òmnibus, la seva prepotència… És hora d’anar al Parlament i impedir que aprovin les retallades! ATUREM EL PARLAMENT!

Els polítics defensen els interessos dels bancs i els financers… no del poble!

Accions massives pel 14-15 de juny:

  • #14J Acampada al Parc de la Ciutadella la nit del 14 de juny. Durant la nit es farà una xerrada col·loqui sobre economia.
  • #15J #aturemelparlament Concentració el 15 de juny davant el Parlament de Catalunya: IMPEDIM QUE APROVIN LES RETALLADES! Concentració a les portes del Parlament a les 7h. del mat, per evitar l’entrada dels parlamentaris. A les 11 h. del matí, i a les 17h. de la tarda per qui no pugui anar-hi pel matí. A les 12h. es farà una assemblea on es debatran uns pressupostos alternatius.
  • A les 13h. Talls de Carreteres als centres salut, educació, administració pública… Base discursiva: Aquests pressupostos són il·legítims ja que no figuraven en el programa polític de cap dels partits amb representació, el tant per cent de votants que va votar a CiU no arriba al 23% de la població amb dret a vot, i el suport popular al moviment de les acampades segons els mitjans de comunicació de masses supera en escreix el 70% de la població.
  • #19J Jornada de mobilització internacional – mobilització mundial, saltem de les places al món. Ni amb tota la policia aturaran la rebel·lia…

Crida al sindicalisme combatiu

Des de la comissió extensió de l’acampada de Barcelona valoren com a molt necessària la participació de la classe treballadora en aquestes mobilitzacions i per això han encoratjat a les organitzacions sindicals, les seccions sindicals i comitès d’empresa a que donin el seu suport a aquesta mobilització subscrivint la Crida del sindicalisme combatiu a participar de les mobilitzacions del 15J contra els pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, el Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya i diverses federacions territorials, sindicats i seccions sindicals ja s’han adherit a la crida. Podeu llegir el contingut de la crida i el llistat d’ens de la CGT que s’hi han adherit, al web:

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5541

Més info al web de l’Acampada Barcelona: http://acampadabcn.wordpress.com/

Mercurial X Proximo