El sindicat CGT asseguren que els empleats són "maltractats" per l’empresa i que fa "un any" que intenten solucionar el conflicte
El sindicat CGT, un dels dos que impulsen la vaga dels conductors d’autobús, també ha convocat una vaga de treballadors del Bicing de Barcelona pel pròxim dijous 10 d’abril durant tot el dia. Els treballadors volen negociar una millora de les condicions laborals després d’alguns acomiadaments i consideren que reben "maltractament" per part de l’empresa.
El sindicat CGT asseguren que els empleats són «maltractats» per l’empresa i que fa «un any» que intenten solucionar el conflicte

El sindicat CGT, un dels dos que impulsen la vaga dels conductors d’autobús, també ha convocat una vaga de treballadors del Bicing de Barcelona pel pròxim dijous 10 d’abril durant tot el dia. Els treballadors volen negociar una millora de les condicions laborals després d’alguns acomiadaments i consideren que reben «maltractament» per part de l’empresa.

Fonts de CGT han explicat a l’ACN que la vaga ja està demanada oficialment però que si en les pròximes setmanes aconsegueixen les millores que pretenen la desconvocaran, tot i que «fa un any» que intenten arreglar-ho i «és difícil».


Fuente: AVUI